Koncernledning

Huvudkontor

VD & Ägare
Etableringansvarig

Jim Merkelin

Jim har tidigare drivit företag inom säkerhet & bevakning, arbetat som personlig assistent, teckenspråkslärare på gymnasiet samt på olika vuxenutbildningar. Han har även arbetat som flygvärd på olika flygbolag och ordningsvakt i Stockholms tunnelbana och på olika restauranger och nattklubbar.

Han tycker om att göra människor glada, att se ett leende på någons läppar för att en annan människa har gjort en liten förändring i vardagen. Jim trivs med sitt engagemang och arbete, här på Vionord kan han skapa en positiv arbetsplats för sin personal samt ge Vionords kunder en förändring och en trygghet i sin vardag. Jims engagemang för hemtjänst och omsorg började när hans morföräldrar, som har haft en stor inverkan på hans liv, fick hemtjänst. Jim berättar att han missade mycket av deras sista tid på grund av att han inte insåg att dom blev äldre. Dom kommer ju alltid att finnas där tänkte han. Det gör dom, genom Vionord. Det dom inte fick ta del av, vill Jim ge andra som är i samma behov och situation i livet.

 


Verksamhetschef hemtjänst

Susanne Svenman
0155-606092

Susanne är Vionord Omsorgs verksamhetschef och har socionomexamen med inriktning mot social omsorg och specialisering inom ledarskap. Susanne har tidigare arbetat på nattpatrullen samt på boenden inom psykiatrin i Norrköpings kommun. Susanne har avslutat en distansutbildning i Värdegrund på Örebro Universitet och kommer att arbeta med att implementera Värdegrund i Vionords verksamhet.

Hon berättar att hon även har undersköterskeutbildning och många års erfarenhet av yrket. Utöver dessa erfarenheter och kunskaper har Susanne även arbetat som arbetsledare inom städ och service. Susanne har alltid arbetat med människor och trivs jättebra med det. Hennes mål är liksom Jims att skapa en hemtjänst där kunden har inflytande över sin hemtjänst samt känner trygghet. Susanne brinner även för att skapa en trygg och god arbetsmiljö för personalen.

 


kONOMI/hr

Michael Wulff
0155-453536

Michael har flerårig erfarenhet inom bank och ekonomibranschen. Michael har även arbetat inom koncernen under många år som konsult inom ekonomi och affärsutveckling. Det är Michael som ser till att alla våra medarbetare får sina löner och handhar även fakturering och reskontra. 

 


It & Utbildning

Andreas Merkéll
0155-453531

Andreas ansvarar för vår IT och kommunikation samt vår internutbildning rörande de verksamhetssystem våra medarbetare arbetar med.